Σπορ

ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΎΟ ΑΝΑΒΆΤΕΣ ΠΟΥ ΈΠΙΑΣΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ΦΡΎΝΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΦΕΡΌΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΊΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΌΝΩΝ ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ COVID

Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να κλειδώσουν για τρεις ημέρες αφού μόλις ένα άτομο έδειξε θετικό για το στέλεχος Delta στο Μπρίσμπεϊν πρόσφατα.

Ο Bowman και ο McDonald αγωνίστηκαν στην πίστα του Canterbury του Σίδνεϊ στις 23 Ιουνίου και πέταξαν στο Κουίνσλαντ εκείνο το βράδυ – φτάνοντας λίγο πριν το κράτος κλείσει τα σύνορά του στους κατοίκους του Σίδνεϊ.

Οι κανόνες αναφέρουν όποιον ήταν στο Σίδνεϊ μετά τον Ιούνιο 21 έπρεπε να απομονωθεί για 14 ημέρες κατά την άφιξή του στο Κουίνσλαντ.

Οι αναβάτες δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν στην προτεινόμενη συνάντησή τους στο Eagle Farm τον Ιούνιο 26 λόγω επιδημίας Covid που αναγκάζει το κλείδωμα.

Μια τηλεοπτική έκθεση ισχυρίστηκε ότι μετά την κατάργηση των αγώνων πήγαν στο Port Douglas, όπου γυρίστηκαν αγωνιστικά βατράχια ζαχαροκάλαμου σε ένα μπαρ την 1η Ιουλίου.

Το τώρα διαγραμμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο-αλλά όχι πριν καταγραφεί από την εκπομπή ειδήσεων a Current Affair.

Ο McDonald φάνηκε να βρίσκεται στο μπαρ με τη φίλη του τηλεοπτικού παρουσιαστή Katelyn Mallyon.

Το βίντεο φαίνεται να δείχνει Bowman και McDonald αγωνιστικά βατράχια ζαχαροκάλαμου μπροστά από ένα πλήθος επευφημίες.

Σύμφωνα με αναφορές σε διάφορους ιστότοπους, όπως το Daily Mail, Η αστυνομία του Κουίνσλαντ και οι αγωνοδίκες της Νέας Νότιας Ουαλίας εξετάζουν τώρα εάν παραβιάστηκαν κανόνες.

Μια δήλωση της αστυνομίας αναφέρει: “η Αστυνομική Υπηρεσία του Κουίνσλαντ γνωρίζει το περιστατικό και αυτή τη στιγμή κάνει έρευνες.”

Ο επικεφαλής διαχειριστής της Racing NSW Marc Van Gestel επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ανιχνευτής και ότι οι αναβάτες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τιμωρία.

Νούμερο ένα για συμβουλές, προσφορές στοιχημάτων και ειδήσεις – καθώς και πλήρεις κάρτες αγώνων και μια διαδραστική υπηρεσία σύγκρισης αποτελεσμάτων και αποδόσεων.

Λήψη από το App store-εδώ

Λήψη στο Android-εδώ

Είπε: “είναι εκεί αυτή τη στιγμή και προφανώς υπόκεινται στις αρχές του Κουίνσλαντ και ό, τι αποφασίζουν να κάνουν.

“Είναι προφανώς απογοητευτικό.

“Έφυγαν στις 23 και οι εντολές του Κουίνσλαντ ήταν ότι όποιος βρισκόταν στο Greater Sydney από το 21ο έπρεπε να απομονωθεί για 14 ημέρες.”

Ο Bowman είναι ένας θρυλικός αναβάτης Ozzie και στέφθηκε ο καλύτερος αναβάτης του κόσμου το 2017.

Ο McDonald είναι ο No1 καταταγμένος ιππέας της χώρας και έχει κερδίσει περισσότερα από £63.8 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

*