Σπορ

Ο KHABIB NURMAGOMEDOV ΛΈΕΙ ΌΤΙ Ο GEORGES ST-PIERRE ΚΑΙ Ο KAMARU USMAN FANTASY FIGHT ΕΊΝΑΙ Η ΈΚΔΟΣΗ ΤΟΥ UFC ΤΟΥ MIKE TYSON ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ MUHAMMAD ALI

Ο Usman είναι ο σημερινός κυβερνήτης του τμήματος και στο δρόμο για να ξεπεράσει το GSP, σύμφωνα με την Πρόεδρο της UFC Dana White.

Ο βασιλιάς των 170lb, 33 ετών, έχει καλέσει τον St-Pierre, 40 ετών, πριν, αλλά ο πρώην πρωταθλητής δύο βαρών είναι βαθιά στη συνταξιοδότηση, αφού δεν αγωνίστηκε από το 2017.

Αφήνει τον Nurmagomedov – ο οποίος είχε ήδη ονειρευτεί να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον GSP-αγωνίζεται να χωρίσει το ζευγάρι.

Είπε στο UFC Russia: “θα ήταν λάθος να το συγκρίνουμε. Είναι σαν να σκεφτόμαστε ποιος θα κερδίσει: Mike Tyson ή Muhammad Ali;

“Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θα ξέρει ποτέ.”

Ο Tyson, τώρα 54 ετών, και ο Ali, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 74 ετών το 2016, είναι ο πιο έντονα συζητημένος αγώνας φαντασίας μεταξύ των οπαδών.

Αλλά τα εικονίδια βαρέων βαρών ήταν αρκετές εποχές χωριστά στα αρχικά τους, ενώ ο Usman έγινε πρωταθλητής UFC μία φορά το μήνα πριν από τη συνταξιοδότηση του GSP το 2019.

Ο Nurmagomedov, 32 ετών, ο οποίος αποχώρησε 29-0 τον περασμένο Οκτώβριο, υποστήριξε ότι ο Usman θα είναι το σημερινό φαβορί εναντίον του St-Pierre, ο οποίος είναι πέρα από το καλύτερό του.

ΚΑΖΊΝΟ ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ: ΠΆΡΤΕ £10 ΔΩΡΕΆΝ ΜΠΌΝΟΥΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΚΑΤΆΘΕΣΗ

Είπε: “αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι ο Usman επειδή είναι ο πρωταρχικός του χρόνος.

“Ποιος ήταν ο πρωταρχικός χρόνος του ΣΓΠ; Πιστεύω ότι ήταν 2009-2010. Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο για τον Usman να πολεμήσει μαζί του τότε.

“Νομίζω ότι ο St-Pierre ήταν ο καλύτερος εκείνη την εποχή. Έτσι το 2021 και το 2010 είναι διαφορετικοί χρόνοι και διαφορετικό επίπεδο ανταγωνισμού.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

*