Σπορ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΤΡΈΝΟ TYSON FURY ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΆ ΖΏΝΗ WBC ΤΟΥ DEONTAY WILDER ΚΑΘΏΣ ΧΛΕΥΆΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΊΠΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΤΊΤΛΟΥ CLASH

Το ζευγάρι πρόκειται να ανανεώσει την αντιπαλότητα του τον Ιούλιο 24 και ο τσιγγάνος βασιλιάς φρόντισε να καταστήσει σαφές ποιος είναι ο πρωταθλητής.

Η Fury έχει κερδίσει και τις τέσσερις ζώνες βαρέων βαρών πριν κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά πρόσφατα επέμεινε ότι “δεν ενδιαφέρεται” για αυτούς.

Παρ ‘ όλα αυτά, σε ένα βίντεο που ανέβασε ο εκπαιδευτικός συνεργάτης του και ο στενός φίλος του Isaac Lowe, βλέπει σε μια μηχανή που τρέχει με τον τίτλο WBC περήφανα γύρω από τη μέση του.

Ο Lowe, 27 ετών, δήλωσε: “Tyson ακριβώς στο γυμναστήριο. Τι φοράς Tys;”

Ο Fury, 32 ετών, απάντησε: “απλά φορώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος μου. Εκπαίδευση, γιατί όχι;

“Έλα, αν κάποιος είχε μία από αυτές τις ζώνες θα πήγαινε τρένο σε αυτό, έτσι δεν είναι;”

Ο Fury, ο οποίος αρχικά σχεδίασε με τον Wilder το 2018, προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον συμβεβλημένο αγώνα τριλογίας τους.

Καθώς μπήκε σε συνομιλίες για την καταπολέμηση του Anthony Joshua, Ο Χάλκινος βομβιστής πήρε τη διαφορά στη διαιτησία και του απονεμήθηκε η ετυμηγορία.

ΚΑΖΊΝΟ ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ: ΠΆΡΤΕ £10 ΔΩΡΕΆΝ ΜΠΌΝΟΥΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΚΑΤΆΘΕΣΗ

Αυτό σήμαινε τον αδιαμφισβήτητο αποφασιστή τίτλου μεταξύ της Fury, 32, και ο Joshua, 31, που ορίστηκε για τον Αύγουστο 14 Στη Σαουδική Αραβία, κατέρρευσε στο τελικό εμπόδιο.

Η AJ είναι τώρα στη γραμμή για να αντιμετωπίσει τον υποχρεωτικό αμφισβητία Oleksandr Usyk, 34 ετών, τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο.

Ο Αμερικανός υποστηρικτής της Fury, Bob Arum, εξακολουθεί να ελπίζει για τον μεγαλύτερο αγώνα στη βρετανική ιστορία, ο οποίος θα μπορούσε ακόμη και να λάβει χώρα στο έδαφος του σπιτιού λόγω της καθυστέρησης.

Ο Arum είπε στο Sky Sports: “την επόμενη φορά, αν είναι ο Joshua και ο Tyson Fury, πρώτα απ’ όλα, πού πρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας;

“Υπάρχει ένα μεγάλο επιχείρημα ότι μέχρι τότε, η πανδημία είναι πίσω μας, περιμένουμε μέχρι την άνοιξη και το κάνουμε στο Wembley ή σε μία από τις μεγάλες αρένες.

“Αν θέλαμε να το κάνουμε το χειμώνα, μπορούμε να το κάνουμε στο Κάρντιφ [Πριγκιπάτο στάδιο], επειδή 70.000 θέσεις, εσωτερική αρένα, ή μπορεί να πάει στη Σαουδική Αραβία.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

*